Classificats pel Campionat Catalunya Clubs Màster 2019Els veterans del CAMollet s’han classificat, per tercer any, pel Campionat de Catalunya Màster pista coberta 2019. El dia 2 de febrer competiran a la pista coberta de Sabadell, amb els clubs d’Avinent Manresa, CATarragona, CEUniversitari, CAIgualada, CAGranollers, Barcelona Atletisme, CANou Barris, CACastellar, JASAbadell, AAPratenc, GACafatolls-Mollerusa, Lleida UA. Com a novetat s’incorporen les proves de triple salt i perxa; a les proves de 60m, 60mt, 200m, 400m, 800m, 1500, 300m, pes, salt i llargada. Hi competiran els atletes camollet : Marcos V, Pablo P., Sergio G., Javier V., Manu T., Raúl D., Marc T., Rafa M., Xavier Q., Joaquin P. Raúl G. i Joan O.; i com a suplents per cobrir les baixes en Pepe G., Antonio H, Cristian C., Josep Maria, José P., Lluís O., Nico G., Joan A. i Francisco R. Molta sort veterans amb l’objectiu d’entrar entre els 10 primers clubs de Catalunya.