Classificats pel Campionat Catalunya Clubs Màster 2019Els veterans del CAMollet s’han classificat, per tercer any, pel Campionat de Catalunya Màster pista coberta 2019. El dia 2 de febrer competiran a la pista coberta de Sabadell, amb els clubs d’Avinent Manresa, CATarragona, CEUniversitari, CAIgualada, CAGranollers, Barcelona Atletisme, CANou Barris, CACastellar, JASAbadell, AAPratenc, GACafatolls-Mollerusa, Lleida UA. Com a novetat s’incorporen les proves de triple salt i perxa; a les proves de 60m, 60mt, 200m, 400m, 800m, 1500, 300m, pes, salt i llargada. Hi competiran els atletes camollet : Marcos V, Pablo P., Sergio G., Javier V., Manu T., Raúl D., Marc T., Rafa M., Xavier Q., Joaquin P. Raúl G. i Joan O.; i com a suplents per cobrir les baixes en Pepe G., Antonio H, Cristian C., Josep Maria, José P., Lluís O., Nico G., Joan A. i Francisco R. Molta sort veterans amb l’objectiu d’entrar entre els 10 primers clubs de Catalunya.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades