Renovada imatge CAMollet

Friday, January 18, 2019

 

Dins dels actes de la XX edició de la Cursa Sant Vicenç, es va presentar la renovada  imatge que representarà les competicions del Club Atlètic Mollet, incorporant l’atleta femenina, que fa unes temporades que representa més del 50% de la pedrera de l’atletisme molletà.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube