Primer Veterà a la SantFeliuXperience

Friday, January 18, 2019

 

El ca mollet Lluis Olivé va pujar al més alt de pòdium veterà, i setè de la generar amb 47’12”, a la cursa codineca urbana SantFeliuXperience de 12km a a la carretera que uneix Sant Feliu de Codines-Sant Miquel del Fai; el passat diumenge 13 de gener.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube