Presentació oficial XXCursa Sant Vicenç

Friday, January 18, 2019

 

La Sala de Govern de l’Ajuntament de Mollet va ser, dilluns 14 de gener,  la seu de la presentació oficial de la XX edició de la Cursa Sant Vicenç 2019, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Mollet i el Club Atlètic Mollet dins del marc de la Festa Major d’Hivern de Mollet pel seu patró Sant Vicenç;  que el diumenge 27 de gener emplenarà amb prop d’un miler de corredors i de corredores els carrers molletans i els camins de Gallecs. L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, el president del CAMollet, Joan Ollè, i el coordinador de la cursa, Miguel Angel Catalan, van presentar la samarreta de la cursa i el conjunt de novetats d’enguany. Entre les que cal destacar: l’animació dels castellers a la sortida de la cursa i la batukada per la recta final de la cursa a les pistes d’atletisme, el manteniment de les dues distàncies de 5km i 10km, el servei de guarderia pels fills dels atletes, la bossa de productes, els servei de massatges i dutxes al finalitzar la prova, l’entrenament pel diumenge anterior a la cursa -20gener-, les categories per equips i, també, de policies i cossos de seguretat (IPA); i les llebres de 45’, 50’ i 55’ per ajudar als participants a superar les seves marques.

 

A través de Champion Xip (http://www.camollet.cat/cursa-st-vicen) es poden fer les inscripcions, mantenint el preu dels darrers anys, per a la XX Cursa de Sant Vicenç el diumenge 27 de gener a les 10.30h.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube