Classificats pel Campionat Catalunya Clubs Màster 2019

Friday, January 18, 2019

 

Els veterans del CAMollet s’han classificat, per tercer any, pel Campionat de Catalunya Màster pista coberta 2019. El dia 2 de febrer competiran a la pista coberta de Sabadell, amb els clubs d’Avinent Manresa, CATarragona, CEUniversitari, CAIgualada, CAGranollers, Barcelona Atletisme, CANou Barris, CACastellar, JASAbadell, AAPratenc, GACafatolls-Mollerusa, Lleida UA. Com a novetat s’incorporen les proves de triple salt i perxa; a les proves de 60m, 60mt, 200m, 400m, 800m, 1500, 300m, pes, salt i llargada. Hi competiran els atletes camollet : Marcos V, Pablo P., Sergio G., Javier V., Manu T., Raúl D., Marc T., Rafa M., Xavier Q., Joaquin P. Raúl G. i Joan O.; i com a suplents per cobrir les baixes en Pepe G., Antonio H, Cristian C., Josep Maria, José P., Lluís O., Nico G., Joan A. i Francisco R.  Molta sort veterans amb l’objectiu d’entrar entre els 10 primers clubs de Catalunya.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube