ManuTirado (M50), nominat a Millor atleta palauenc 2018.

Wednesday, January 9, 2019

 

 El company migfondista Manuel Tirado (màster M50) ha estat nomenat dins de la terna a Millor atleta palauenc 2018, gràcies als seus resultats durant la temporada passada, destacant la participació al Campionat d’Espanya i d’Europa de 800mt i cross curt, i les victòries M50 a diverses curses i crosses federats, i les seves medalles d’or al relleu 4x400 M45 i doble plata en 800m i 1500m M50, les tres al Cnat Catalunya Màster aire lliure 2018. Properament, tindrà lloc la Cerimònia de l’Esport a Palau-Solità i Plegamans. Molta sort company i felicitats pel teu esforç dins del CA Mollet.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube