Escalfant motors a pista coberta

Wednesday, January 9, 2019

 

Els fondistes veterans del CA Mollet ja posen a punt els seus motors per als campionats catalans de pista coberta d’inicis de febrer. Aquest cap de setmana de Reis a la pista coberta de Sabadell, en Marc Tort (M45) va fer 9’35” a la seva sèrie de 3.000m i en Manu Tirado (M50) va parar el cronòmetre a 2’20” als 800m.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube