Puesta a punto para los 42km i 21km

Friday, January 4, 2019

 Los veteranos del CAMollet acumulan los kilómetros necesarios para afrontar con garantías las distancias de maratón y media maratón, -MitjaBCN 10 febrer, laMitjaGranollers 24 febrer, i MaratóBCN 10 abril-. El grupo de gran fondistas de Juanki, Kiko Rosales, Agus Roca, Josep Maria, Antonio Huerga, José Gámez, Manu Millan, José Luis y Miguel Angel –que este fin de semana compitió en la Cursa nadalenca de Sant Joan d’Alacant 5km 19’40”- recorren las riberas del Besós, Congost y Mogent en tirada de 20 a 28 km durante los fin de semana y las fiestas de Navidad.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube