Curses curtes a Bigues i a Benidorm

Friday, January 4, 2019

 

Al darrer cap de setmana de l’any, els atletes CAMollet vam participar de diverses curses curtes, com el 8km del dur trail de Bigues i Riells de dissabte 29 de desembre, on els nostres fonderos (Victor Blasco, Jesús Vilda, Francisco Muñoz i Raúl D. González) van pujar i baixar pels corriols dels boscos vallesans amb marques dels 33’ al 37´, amb els companys i amics dels corredors de Palau i Santa Perpètua. A més, l’incansable Miguel Angel Catalan va aprofitar la seva estada a terres alacantines per competir els 4km del diumenge 30 de desembre a la Sant Silvestre de Benidorm, baixant dels 4’ per quilòmetre.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube