Pels camins de Terrassa i Canet

Bona participació dels corredors del CAMollet al cros dominical maresmenc de Canet de 5 km (Marc Tort 7è 17’47”, Joan Alarcon 9è 17’55”, Antonio Huerga 16è 18’45” i Manuel Tirado 21è 19’26”) i el nostre trailer Lluís Olivè a Cursa de 10km de Muntanya de Terrassa ( 8è màster 14è general amb 45’23” )

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube