Comença la temporada de pista

S’inicia la competició de pista coberta pels atletes del CAMollet, amb les primeres sessions cronometrades a les pistes cobertes de Sabadell. Aquest diumenge a la tarda, els màsters vuitcentistes CAMollet de competició nacional: en Manu Tirado (800 m 2’25”) i Javier Valcarcel (800m 2’12”) van fer els primers controls a l’anell de 200 metres.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube