CA Mollet+CT Sant Gervasi equip a l’Epic Buff


Dissabte, atletes màster i triatletes molletans van unir forces a la divertida prova d’obstacles EpicBuff Barcelona. 7 km i 18 obstacles al Parc Fòrum de Barcelona. Una vegada més junts els dos clubs molletans (CAMollet+ClubTriatló Sant Gervasi, en aquesta ocasió a través de l’equip patrocinador RS7. La suma de Miguel Angel, Manu Millan, Agus Roca, Albert Martínez, Rosa, ... els va permetre guanyar la categoria d’equip més nombrós de la competició, i va facilitar el pas dels obstacles i completar la dura prova barcelonina. El primer en arribar va ser en Gil López de Cunit integrant de l'equip per aquesta ocasió, el RS7 Articulaciones.

Volem agrair a RS7 la col·laboració amb l'equip que va pagar la inscripció de cada atleta!

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades