Comença la temporada de pista

Monday, December 17, 2018

 

S’inicia la competició de pista coberta pels atletes del CAMollet, amb les primeres sessions cronometrades a les pistes cobertes de Sabadell. Aquest diumenge a la tarda, els màsters vuitcentistes CAMollet de competició nacional: en Manu Tirado (800 m 2’25”) i Javier Valcarcel (800m 2’12”) van fer els primers controls a l’anell de 200 metres.   

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube