Curses V+V amb veterans CAMollet

Aquest diumenge 2 de desembre, els veterans Miguel Angel Catalan va competir als 10km de València (80è catM50 47’47”) i Jordi Giménez va córrer els 5km de Cursa Viladecans (19’38” 77è). En Miguel Àngel continua preparant la seva 50a Mitja Marató amb una cursa a la capital del Túria. 

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube