Curses V+V amb veterans CAMollet

Thursday, December 6, 2018

Aquest diumenge 2 de desembre, els veterans Miguel Angel Catalan va competir als 10km de València (80è catM50 47’47”) i Jordi Giménez va córrer els 5km de Cursa Viladecans (19’38” 77è). En Miguel Àngel continua preparant la seva 50a Mitja Marató amb una cursa a la capital del Túria. 

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube