Segon Club Veterans del Cros Int. GranollersCA Mollet guanya la segona posició club veterans al Cros de Granollers (5km), diumenge 2 desembre, gràcies a les posicions dels atletes: Raúl D. González (10è 17’17”), Antonio Huerga (21è 17’58”), Manu Tirado (22è 18’02”) i José Gámez (51è 19’23), i la participació d’Andrés García (56è 19’42”) i José Prieto (88è 23’54”). A més, en Manuel Tirado va fer pòdium, tercera posició, a la categoria M50.


El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube