Bona participació al Cross Internacional Granollers

Sunday, December 2, 2018

 

Sis atletes del  CA Mollet, tres absoluts i tres veterans, van participar a la prova de 10km del Cros Internacional de Granollers, el passat diumenge 2 de desembre. Els resultats van ser força bons al cros vallesà amb atletes de diferents països del món, destacant els esportistes keniates que van baixar de 30 minuts i van fer pòdium. Els CA Mollet participants: Juan Miguel López (41è 34’57”), Marc Tort (51è 35’53”vet), Joan Alarcón (54è 35’58” vet), Cristian Garcia ( 68è 37’29”) Pablo Parrado (69è 37’58” vet) i en Alfred Martínez –es va retirar lesionat. Apuntar la marca de l’entrenador de veterans Albert Caballero (21è 33’17”).

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube