Ja tenim aquí el tríptic de la Cursa Sant Vicenç 2019!!!


Enguany, celebrem els 20 anys de la Cursa Sant Vicenç, i són molts els col·laboradors que també ho volen compartir amb nosaltres. I aquest suport es converteix en una bossa del corredor que esperem que us sorprengui. De moment i a falta d'obrir inscripcions (que ben aviat estarà disponible) us deixem fullejar el tríptic per anar fent boca! - Descarregar el tríptic aquí. -


El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube