Ja tenim aquí el tríptic de la Cursa Sant Vicenç 2019!!!

Monday, December 3, 2018

Enguany, celebrem els 20 anys de la Cursa Sant Vicenç, i són molts els col·laboradors que també ho volen compartir amb nosaltres. I aquest suport es converteix en una bossa del corredor que esperem que us sorprengui. De moment i a falta d'obrir inscripcions (que ben aviat estarà disponible) us deixem fullejar el tríptic per anar fent boca!  - Descarregar el tríptic aquí. -

 

 

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube