A tot arreu: Mitja Donosti, Cros Montornès, BCN-JBouin i Cursa Farell

Monday, November 26, 2018

 

Diumenge, a més de les proves federades, els atletes veterans CA Mollet han participat  a competicions de diferents distàncies, disciplines i localitzacions. Individualment: en Miguel Angel Catalàn va completar a Sant Sebastià - Donosti la seva 49a Mitja Marató –a punt de completar el seu repte 50MitgesMaratons-, el duo: Xavi i Cesco van recórrer la BCN - Jean Bouin de 10k en 50´, i el trio: Lluís Olivé (7è general i 1r catM4 48’39”), Joan Alarcón (12è gral 49’37”) i Jesús Vilda (129è gral, 1h 03’02”) van superar la Cursa muntanya Farell-Caldes de 12,3km.

 

 

 

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube