Tres participacions i un pòdium al Cross A. Amorós (Sta. Coloma de Gramenet)Diumenge, amb una jornada plujosa i per terreny enfangat tres companys CA Mollet van córrer el Cros Amorós de Santa Coloma de Gramenet de 5km pel parc de Can Zam i les pistes d’atletisme. En Manuel Tirado (pòdium 3r cursa federat M50), en José Gámez (debutant en federat màster) i en Jesús Vilda (categoria OPEN ) van competir a la riba del Besòs.


El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube