Corrents pel fangar del Cros de MataróTres valents CAMollet van lluitar, diumenge, al fang del circuit de prop de 6km del Cros de Mataró a la categoría federada. Tot i la pluja i la quantitat de fang present al recorregut en Joan Alarcón va ser 5è (19’38”), en Pablo Parrado 10è (20’17” i pódium M45) i Sergio González 11è (20’21”).

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube