CA Mollet + CTSG, s’uneixen a Cursa solidària 100 km Córrer pels que no poden!Dissabte, 17 novembre veterans fondistes del CAMollet (Andrès Garcia, Marc Tort, Miguel Angel Catalán, Albert Martínez, Agustí Roca i Raúl D. González) van participar completant diferents equips del germà Club Triatló Sant Gervasi, a la Cursa Solidària 100km per relleus de 4 integrants “Córrer per aquells que no poden”, a un circuit de 2,5km pels camins de la Torre Marimon de Caldes de Montbui. A nivell de classificació, a la categoria equips masculins els equips on participaven fondistes CAMollet van fer 4t (6h51 min a 3’55”/km Andres i Marc) i 6è (7h 10min a 4’18”/km Agus i Raúl)i a la categoria mixte, també, van fer 4t (Migues i Albert). El CTSantGervasi va pujar al podi amb la tercera posició a la categoria d’equip femení. Bon ambient des de les 7h del matí fins passades les 17h de la tarda, amb una mèteo que va respectar la llarga prova. La cursa la va organitzar el Club Atlètic Calderí per ser solidaris amb aquells que no poden còrrer! Van preparar un circuit de 2,5km on fer els 100km en ruta o marxa atlètica ( individual o per relleus) i distància marató. Bona experiència i germanor.