Tres participacions i un pòdium al Cross A. Amorós (Sta. Coloma de Gramenet)

Monday, November 19, 2018

 

Diumenge, amb una jornada plujosa i per terreny enfangat tres companys CA Mollet van córrer el Cros Amorós de Santa Coloma de Gramenet de 5km pel parc de Can Zam i les pistes d’atletisme. En Manuel Tirado (pòdium 3r cursa federat M50), en José Gámez (debutant en federat màster) i en  Jesús Vilda (categoria OPEN ) van competir a la riba del Besòs.

 

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube