Bronze al Campionat Català de Mitja Marató M35

Monday, November 19, 2018

 

Bon resultat, aquest diumenge, d’en Cristian Carmena al Campionat Màster de Catalunya de Mitja marató 2018 als carrers de Ripoll.  Amb un crono de 1h 22’ va ser tercer categoria M35, amb una cursa amb força fred, recorregut gens còmode amb constants pujades i baixades i una pluja intermitent. Bona cursa company!

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube