Corrents pel fangar del Cros de Mataró

Monday, November 19, 2018

 

 

 

Tres valents CAMollet van lluitar, diumenge,  al fang del circuit de prop de 6km del Cros de Mataró a la categoría federada. Tot i la pluja i la quantitat de fang present al recorregut en Joan Alarcón va ser 5è (19’38”), en Pablo Parrado 10è (20’17” i pódium M45) i Sergio González 11è (20’21”).

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube