CA Mollet + CTSG, s’uneixen a Cursa solidària 100 km Córrer pels que no poden!

Monday, November 19, 2018

 

Dissabte, 17 novembre veterans fondistes del CAMollet (Andrès Garcia, Marc Tort, Miguel Angel Catalán, Albert Martínez, Agustí Roca i Raúl D. González) van participar completant diferents equips del  germà Club Triatló Sant Gervasi, a la Cursa Solidària 100km per relleus de 4 integrants “Córrer per aquells que no poden”, a un circuit de 2,5km pels camins de la Torre Marimon de Caldes de Montbui. A  nivell de classificació, a la categoria equips masculins els equips on participaven fondistes CAMollet van fer 4t (6h51 min a 3’55”/km Andres i Marc) i 6è (7h 10min a 4’18”/km Agus i Raúl)i  a la categoria mixte, també, van fer 4t (Migues i Albert). El CTSantGervasi va pujar al podi amb la tercera posició a la categoria d’equip femení. Bon ambient des de les 7h del matí fins passades les 17h de la tarda, amb una mèteo que va respectar la llarga prova. La cursa la va organitzar el Club Atlètic Calderí  per ser solidaris amb aquells que no poden còrrer! Van preparar un circuit de 2,5km on fer els 100km en ruta o marxa atlètica ( individual o per relleus) i distància marató. Bona experiència i germanor.

 

 

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube