Dos mussols CA Mollet a la Cursa Nocturna Santa Perpètua

Monday, November 12, 2018

 

En José Lluís Pelaéz (5è. 31’48”) i  en  Víctor Blasco (15è. 33’46”) van fem la cursa nocturna santaperpetuenca de 8km amb una bona classificació, amb la dificultat de correr amb els frontals tot el recorregut pels camins i parcs de la ciutat.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube