Triple participació al Cross d’Arenys

Monday, November 5, 2018

Dissabte, 3 d’octubre es va iniciar la lliga maresmenca de cros amb la prova d’Arenys de 5,8km  amb la participació dels tres atletes veterans: Manuel Tirado (37è 21’11”), Andrés Garcia, (58`e, 22’41”) i Kiko Rosales (73è 23’47”). A la prova van coincidir amb altetes del germà Clut Triatló Sant Gervasi. Bon inici del camollet de la lliga costera de vuit curses.

 

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube