Miguel Ángel Catalán s'acosta a la cinquantena de mitges maratons

Monday, November 5, 2018

 

El company migmaratonià Miguel Angel Català assoleix el seu 48è mig marató, diumenge 4 de novembre, a El Prat del Llobregat amb una marca de 1h 46’. El nostre atleta està a punt de completar el seu repte del mig centenar de proves de 21km. Fantàstic.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube