Participant a la Marxa Montornès contra el càncer de mama

Wednesday, October 31, 2018

 

Diumenge, fonderos CA Mollet van córrer la Marxa Popular de Montornès contra el càncer de pit. En Jesús Vilda, Kiko Rosales i Pau Parrado van completar els 14km dels camins de la Serralada de Marina en menys d’una hora deu minuts, sobre uns camins enfangats i sota un plugim persistent; a una prova que recollia fons a favor d’una bona causa.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube