Javier Valcárcel fent doble pòdium

Wednesday, October 31, 2018

 

El company migfondistes Xavier Valcarcel ha completat un mes d’octubre  boníssim en proves de velocitat. Doble pòdium a la 8a Milla de Caldes de Montbui amb la 2a posició M35 amb 5’07” (8è de la general)  i 1r M45 al  Km Les Corts-BCN amb 3’00” (4t de la general).

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube