20 anys corrent per Sant Vicenç


El 27 de gener, en el marc de la Festa Major d’hivern, tindrà lloc la XX Cursa Popular Sant Vicenç, Memorial Jordi Solè Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment esportiu, cultural i popular que en aquesta edició presentarà algunes novetats amb motiu de la celebració del seu 20è aniversari.

Justament, coincidint amb aquest aniversari, el club ha obert un apartat a la seva pàgina web perquè tothom que ho desitgi participi aportant fotografies d’aquests 20 anys d’història. Els que ho facin entraran en el sorteig d’un dorsal masculí i un femení per participar a la cursa. L’adreça per enviar les fotografies es camollet@camollet.cat i el sorteig es farà el 15 de gener.

També amb motiu d’aquest 20è aniversari, es farà un entrenament obert a tothom amb la participació d’entrenadors federats, una taula rodona amb la presència d’un atleta d’elit on es parlarà d’aquests 20 anys de la cursa i es debatrà al voltant de la importància de l’alimentació, dels entrenaments i dels materials en el rendiment dels atletes. També coincidint amb aquest aniversari, es presentarà una samarreta commemorativa de l’efemèride.

L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’esports, Josep Monràs, ha volgut felicitar al Club Atlètic “per la defensa dels valors a través de l’esport al llarg d’aquests 20 anys i per potenciar des de la base un dels esdeveniments esportius, culturals i populars més importants de la nostra ciutat com és la cursa de Sant Vicenç”.

Monràs també ha volgut destacar “el luxe que suposa per la nostra ciutat gaudir d’unes instal·lacions obertes a tothom, fins i tot als esportistes que no són de Mollet i a qui donem facilitats perquè s’entrenin a les nostres pistes, com és el cas de l’atleta paralímpic que està preparant a casa nostra el propers jocs”.

Un any més la cursa comptarà amb dos recorreguts, un de 5 quilòmetres, íntegrament urbà, i un de deu que inclou 7 quilòmetres per Gallecs.