Amb una foto pots guanyar un dorsal de la Cursa Sant Vicenç 2019Si ens envies una foto o vàries fotos de qualsevol de les vint edicions de la Cursa Sant Vicenç, entraràs en el sorteig de dorsals+bossa corredor de la XXa Cursa Sant Vicenç 2019. Envia la foto a camollet@camollet.cat fins al 08 gener, dia del sorteig, amb les teves dades (nom i cognoms i correu electrònic). Amb les fotos, fem un àlbum online de les XX edicions de les Curses Sant Vicenç (des de 2000 a 2018)

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube