Al novembre, 20 anys de curses a debat

Wednesday, October 24, 2018

 

A mitjans de novembre, el CA Mollet organitzarà una taula rodona oberta a tothom a les pistes d’atletisme per analitzar l’evolució de les curses populars des dels punts de vista dels suports tecnològics al cronometratge, la preparació tècnica i la gestió d’aquestes proves esportives. Encara estem tancant la data i les persones convidades; i en breu informarem de la convocatòria.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube