Veterans-CAMollet, t’esperen

Wednesday, October 10, 2018

 

Vine a les pistes d’atletisme  i millora les teves curses. Sessions amb entrenadors, gimnàs i materials partir de les 18.30h,  especialment els dimarts i els dijous fem sessions de sèries.  Si vols millorar el teu atletisme i passar-ho bé, els dies de la setmana que puguis; aquestes és el teu club, aquest és el teu grup.

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube