Veterà CAMollet 5è al Triatló Internacional de Barcelona

Wednesday, October 10, 2018

 

Un dels nostres triatletes veterans, en Miguel Angel Catalan, va completar diumenge el seu 6é triatló, categoria supersprint, amb una gran 5a posició de la seva categoria i 60è de la general, tot i que per mala mar van anul·lar el sector de natació. Un any més, el  CAMollet de nou va ser present al Triatló Internacional de Barcelona ben a prop de les primeres posicions.

 

 

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube