Trail curt ronçanenc!

Monday, September 24, 2018

Triple participació de CAMollet al 1/3marató trail Vall de Tenes (15km) de Santa Eulàlia de Ronçada a la passada Diada, amb la 8ª posició dones de Gemma Macian (1h 14’), 30è Andrès Garcia (1h 07`) i 41è Agustí Roca (1h 14’). Camins, corriols i pujades van ser els reptes a superar.

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube