Pretemporada a la Matagalls-Montserrrat

Monday, September 24, 2018

 

Els veterans Albert i Nico han fet, el 15-16 setembre, la prova ultra  Matagalls-Montserrat de  87,1km que creua les muntanyes del Montseny, Sant Llorenç del Munt, Serra de l’Obac fins el massís de Montserrat Tots dos van entrar en la franja de 18h a 19h.. Bon entrenament i bona recuperació

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube