Doble podi a Cursa Sant Miquel (Molins de Rei)

Monday, September 24, 2018

Els company corredor i triatleta Andrés García i el competitiu Marc Tort van situar-se, el 23 de setembre, al segon esglaó dels podis de les seves categories la Cursa de Sant Miquel de Molins de Rei. L’Andrés segon amb 11’31” a la cursa curta de 3,5km i en Marc, també cinquè a la general, amb 36’26” a la distància llarga de 10km.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube