Javier Valcarcel, atleta internacional al Mundial d’Atletisme Máster 2018El company Javier Valcarcel va fer els 800 metres al Mundial d’Atletisme 2018, celebrat a Màlaga del 4 al 16 de setembre. Va córrer la seva sèrie en 02’09"46 i va quedar-se a només 2 segons de les semifinals del mundial. Amb aquesta participació en Javier tanca un final de temporada excel·lent a les seves proves de 400 i 800 metres.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube