Bons cronos al control de 5000mDimecres, 20 de juny, les pistes de Joan Serrahima-BCN van fer controls de diferents proves, i atletes camollet van participar a la prova de 800m i 5000 metres, amb un bons registres de final de temporada.

A 800 metres: Manuel Tirado (2’20”) i a 5000 m Cristian Plaza (16’31” marca personal), Marc Tort (16’37”) i Raúl D. González (17’03” marca personal); acompanyats per l’entrenador Albert Caballero (16’30”). Afegir, el magnífic temps de l’atleta del FCB Antonio López (18 anys), que entrena a les pistes molletanes i que ha format part de l’Escola d’Atletisme del CAMollet, que als 1500 metres va fer millor marca persona amb un estratofèric 3’44” a les pistes barcelonines.

CA Mollet

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades