Atletes veterans, felicitats pel vostre esforçEn nom del Club Atlètic Mollet vull compartir la felicitació al grup d’atletes màster (majors de 35 anys, molletans i vallesans) pel seu esforç durant tota aquesta temporada d’atletisme amb els molts entrenaments, 2-3 vespres setmanals amb l’entrenador Albert Caballero i la coordinació tècnica de Roge Vega; i la participació a les proves atlètiques amb un esperit de superació de marques i de pòdiums individuals (13 medalles al darrer campionat català) i col·lectius (per segon any top10 de clubs catalans), quan porteu el nom de Mollet a curses i Campionats de Catalunya, Espanya i Europa. El nostre club, fundat a l’any 1931, està gaudint d’una secció de veterans magnífica, que està oberta a que més homes i més dones amants de l’atletisme vingueu a entrenar a les pistes; que fent salut, també són un gran exemple pels nostres atletes més joves, pels seus propis fills i, en alguns casos, també pels seus nets. Gràcies màsters.

Joan Ollé Sedó, president del Club Atlètic Mollet (CAMollet)