El millor Cnat Catalunya Veterans de l’atletisme català


Pel CA Mollet, el Cnat Catalunya Màster Aire Lliure 2018, tercer consecutiu que s’organitzava a les pistes municipals molletanes, ha estat el millor campionat de veterans i de veteranes organitzat, amb més participació i millors marques; tot un èxit per a l’atletisme veterà català (més de 35 anys) i pel CAMollet.

Pel coordinador tècnic, Rogelio Vega, i pel president del club, Joan Ollè, aquest campionat d’atletisme ha fet possible una òptima competició de 880 participacions atlètiques, més de 500 atletes que han participant en 1,2 o 3 proves; de 60 clubs diferents de Catalunya i cinc més estatals (Fraga-Cinca, Playas Castellon, At. Sant Sebastián, At. Malaga i CEA Tenerife), en bona part gràcies al treball del centenar de voluntaris i de voluntàries camollet.


Durant tota la jornada de diumenge 10 juny, matí i tarda, a les pistes municipals molletanes, s’han fet les 22 disciplines atlètiques en 12 categories masculines i femenines de 35 a 95 anys, per competir dins del Campionat de Catalunya Màster 2018 aire lliure amb molts rècords de Catalunya, com el de la selecció catalana màster 35 4x400 amb 3’34”.71; i una participació ca molletana de rècord amb una delegació de 20 atletes i de més pòdiums que mai amb 14 medalles (6 més que al 2017) amb 3 ors, 4 plates i 7 bronzes.


Podeu consultar totes les classificacions de proves, categories i marques clicant aquí