El millor Cnat Catalunya Veterans de l’atletisme català

Monday, June 11, 2018

 Pel CA Mollet, el Cnat Catalunya Màster Aire Lliure 2018, tercer consecutiu que s’organitzava a les pistes municipals molletanes, ha estat el millor campionat de veterans i de veteranes organitzat, amb més participació i millors marques; tot un èxit per a l’atletisme veterà català (més de 35 anys) i pel CAMollet.

Pel coordinador tècnic, Rogelio Vega, i pel president del club, Joan Ollè, aquest campionat d’atletisme ha fet possible una òptima competició de 880 participacions atlètiques, més de 500 atletes que han participant en 1,2 o 3 proves; de 60 clubs diferents de Catalunya i cinc més estatals (Fraga-Cinca, Playas Castellon, At. Sant Sebastián, At. Malaga i CEA Tenerife), en bona part gràcies al treball del centenar de voluntaris i de voluntàries camollet.

 

Durant tota la jornada de diumenge 10 juny, matí i tarda, a les pistes municipals molletanes, s’han fet les 22 disciplines atlètiques en 12 categories masculines i femenines de 35 a 95 anys, per competir dins del Campionat de Catalunya Màster 2018 aire lliure amb molts rècords de Catalunya, com el de la selecció catalana màster 35 4x400 amb 3’34”.71; i una participació ca molletana de rècord amb una delegació de 20 atletes i de més pòdiums que mai amb 14 medalles (6 més que al 2017) amb 3 ors, 4 plates i 7 bronzes.

 

Podeu consultar totes les classificacions de proves, categories i marques clicant aquí

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube