La Federació Catalana presenta el Cnat Catalunya Master a MolletDilluns, 4 de juny, la Federació Catalana presenta el Campionat de Catalunya Màster (Veterans/Veteranes) a les pistes municipals d’atletisme de Mollet del Vallès, on el proper diumenge, 10 de juny, es faran totes les proves dels atletes i de les atletes majors de 35 anys de Catalunya, per tercera edició consecutiva. A la presentació, el vicepresident primer, Josep Maria Antentas, el representant federatiu dels màsters, Jaume Ferret i Giner, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, el president del Club Atlètic Mollet, Joan Ollè, i atletes veterans molletans, José Prieto, Maribel Íñiguez i Manuel Tirado, van explicar a la premsa i mitjans de comunicación el bon funcionament dels campionats a les pistes de Mollet per la bona organització, coordianada pel tècnic i entrenador nacional Roge Vega, i els rècords que a les diferents categories s’assoleixen.

Aquest campionat és una data molt important per a centenar d’atletes, al 2017 van ser prop de 700 els i participants, i una bona pràctica esportiva i saludable.