Mollet seu del Cnat Català Màster d’Atletisme Aire Lliure2018


Per tercer any, el CAMollet es reconegut com un bon club organitzador de campionats i seran les pistes d’atletisme molletes el tartan del Campionat Català Veterans d’Atletisme aire lliure 2018. Durant tot el dia, els i les atletes majors de 35 anys de tots els clubs catalans competiran per ser als pòdiums de Catalunya, a les diferents disciplines, distàncies i categories.

Els i les atletes del Club Atlètic Mollet participaran en la majoria de proves i esperen superar la desena de medalles de l’edició 2017.

La jornada serà de portes obertes per a tot el públic.

Reglament

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades