II Míting atlètic Ciutat de Mollet, tot un èxit


Ahir a les pistes municipals d’atletisme, 23 de maig es va celebrar el II Míting Atlètic Ciutat de Mollet, organitzat pel CA Mollet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès; amb una immillorable participació i amb grans marques per una bona part dels 400 atletes, superant totes les expectatives de participació, que van competir en 100m, 200m, 300m, 400m, 800m, 1500m, 5000 m i longitud; en representació de més de trenta clubs d’arreu de Catalunya i Andorra. De la vintena d’atletes juvenils, sèniors i veterans del CA Mollet cal destacar les marques en 1500 metres de Guita Bahim (4’54”), Maria Carner (4’59”) i Isaac Parada (3’48”); i els 100 metres de Víctor Fernández (11”). A més, ahir centenars d’espectadors vam gaudir de diferents atletes internacionals Antonio López, format al club molleta, i dels germans Said Mechaal i l’olímpic Adel Mechaal (campió d’Europa de 3000 metres) a les proves de 1500 m i 5000 m que van oferir un gran espectacle.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades