Volant pels carrers de la Milla C.E.Mollet


Acompanyats per un sol ben lluent, els nostres veterans i les nostres veteranes van participar a la Milla molletana Centre d'Estudis Mollet, que va comptar amb la col·laboració del CA Mollet. Els I les CA Mollet van copar bona part dels pòdiums i classificacions masculines i femenines. Excel·lent forma en aquest final de temporada dels nostres I de les nostres esportistes

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube