Doble pòdium Cursa de Parets 2018


Diumenge, 20 de maig, cinc atletes màster van participar a les tres distàncies de la Cursa de Parets 2018, que recórrer els camins de Gallecs amb constants desnivells amb sortida i arribada des de les pistes d’atletisme paretanes. Amb la primera sortida, distància de 21km, la companya Ruth (3ª amb 1h41’) des de bon inici va seguir a la segona classificada fins a la línia de meta. Seguidament els 5 km, en Pau Parrado (5è amb 19’17”) i l’Andrés Garcia (7è amb 20’32”) van estar molt a prop del grup capdavanter durant tota la cursa. Finalment, la cursa de 10.4km en Raúl D. González (3r amb 40’29”) va sortir amb el petit grup de davant, que a la primera pendent ja es va enfilar i dins del gran grup en Ricard Martínez (25è amb 49’30”) va anar guanyant posicions. Afegir la participació del company Marc Tort a la Cursa 10km de Nous Barris.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades