Doble pòdium Cursa de Parets 2018


Diumenge, 20 de maig, cinc atletes màster van participar a les tres distàncies de la Cursa de Parets 2018, que recórrer els camins de Gallecs amb constants desnivells amb sortida i arribada des de les pistes d’atletisme paretanes. Amb la primera sortida, distància de 21km, la companya Ruth (3ª amb 1h41’) des de bon inici va seguir a la segona classificada fins a la línia de meta. Seguidament els 5 km, en Pau Parrado (5è amb 19’17”) i l’Andrés Garcia (7è amb 20’32”) van estar molt a prop del grup capdavanter durant tota la cursa. Finalment, la cursa de 10.4km en Raúl D. González (3r amb 40’29”) va sortir amb el petit grup de davant, que a la primera pendent ja es va enfilar i dins del gran grup en Ricard Martínez (25è amb 49’30”) va anar guanyant posicions. Afegir la participació del company Marc Tort a la Cursa 10km de Nous Barris.